top of page

Menyasszonyi ruhák bérlése, áraink.

Bizonytalan vagy még, hogy miként indulj el?
Bizonyára benned is sok kérdés felmerül. A Wedding'Secret csapata igyekszik mindenben segíteni Neked.

Időpontfoglalás

Szalonunkba mindenképpen szükséges időpontot foglalni mielőtt ellátogatsz hozzánk. Ez lehetséges telefonon, vagy írásos módon is.
Neked csak a hétvége jó, vagy az esti órák? Egyet se félj, rugalmasan állunk a rendelkezésedre. 

2

Mivel készülj

Ötletek: Hozz magaddal képeket vagy stílusokat, amelyek inspirálnak.

Kísérők: Egy-két barát vagy családtag jelenléte hasznos lehet a döntéshozatalban.

Kényelmes ruha: Könnyű öltözet ajánlott a próbákhoz.

Kiegészítők: Ha vannak elképzeléseid, oszd meg velünk azokat.

3

Bérlés és vásárlás, valamint mennyibe is kerül?

Ruhaszalonunkban mind a bérlés, mind a vásárlás lehetőségét kínáljuk, hogy minden menyasszony megtalálhassa a számára legmegfelelőbb megoldást:

Bérlés: Tökéletes választás azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek, vagy egyszer használatos ruhát szeretnének. Bérlési opcióink széles választékát kínáljuk, beleértve a legújabb trendeket és klasszikus stílusokat. Áraink: 200.000-500.000 Ft-ig

Vásárlás: Amennyiben egy örök emléket szeretnél a nagy napról, a vásárlás lehet a legjobb választás. Szalonunkban exkluzív tervezői ruhák széles kínálata áll rendelkezésre, amelyek között minden menyasszony megtalálhatja álmai ruháját. Áraink: 350.000-900.000 Ft-ig.

Mindkét opció esetében személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, hogy minden részlet tökéletes legyen. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Neked a legjobb döntés meghozatalában, legyen szó bérlésről vagy vásárlásról.

4

Méretek és egyedi igények

A ruhaszalonunkban különös figyelmet fordítunk minden menyasszony egyedi méreteire és igényeire. 

Személyre szabott méretek: Professzionális szabászaink gondosan dolgozzák fel az általunk leadott méreteket, biztosítva a tökéletes illeszkedést.

Egyedi igények: Különleges kéréseket, mint például szín, anyag, vagy dizájn változtatásokat is figyelembe vesszük, hogy a ruha teljes mértékben az Te elképzeléseit tükrözze.

Időben történő átadás: Biztosítjuk, hogy a ruha a megbeszélt időpontban elkészüljön, még egyedi igények esetén is.

Utómunkálatok és finomhangolások: Az utolsó próbák során aprólékosan elvégezzük a szükséges finomhangolásokat, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

bottom of page