top of page
Keresés
  • Olivia

Az Esküvő Classic Legfrissebb Száma: A Mi Ruhánk a Címlapon

A hosszúra nyúlt várakozásnak vége, és végre megjelent az Esküvő Classic legfrissebb száma. Ebben az új kiadásban örömünkre szolgált, hogy a címlapon és a címlapsztoriban is a mi ruháinkat láthattuk, melyeket Manhercz Krisztián menyasszonya, Dr. Mosonyi Boglárka viselt.


Az Esküvő Classic új száma:

Az Esküvő Classic mindig ismert volt a lenyűgöző címlapjairól és igényes tartalmáról. Ez az új szám nem kivétel. Az izgalmas témákat felvonultató magazinban a mi esküvői ruháink a középpontba kerültek, amit Dr. Mosonyi Boglárka viselt stílusosan és elegánsan.


A címlapsztori:

A címlapsztori magában foglalta a mi ruháinkat, amiknek köszönhetően Manhercz Krisztián menyasszonya, Dr. Mosonyi Boglárka igazi sztárként tündökölt. A magazinban bemutatott képek tanúsága szerint Boglárka és Krisztián esküvője egyszerűen mesés volt, és a mi ruháink csak tovább növelték ezt a varázslatot.


A közös munka öröme:

Nagyon élveztük a közös munkát az Esküvő Classic csapatával. Az összefogás, a kreatív folyamat és a közös szenvedély az esküvők iránt mind hozzájárult ahhoz, hogy ez a projekt valódi örömforrássá váljon számunkra. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos kiadásnak.


Összefoglalás:

Az Esküvő Classic legújabb száma nem csak egy újabb magazin a sorban. Ez egy műalkotás, amely hozzájárul az esküvői divat világához. Büszkék vagyunk, hogy a mi ruháink részét képezték ennek a csodálatos történetnek, és alig várjuk, hogy továbbra is részt vegyünk az esküvői divat alakításában.

bottom of page